Nieuw dit seizoen: Napapijri

Napapijri is een modemerk dat zijn oorsprong vond in het Italië van 1987. Een uniek en geheel eigen merk, dat oorspronkelijk ontstond als producent van hoogwaardige alpine reistassen. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot upscale kledingmerk voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Ook een breed spectrum aan accessoires behoren tot de collectie. De collecties hebben altijd een nadruk op comfort, stijl en high-tech materialen.

Het merk Napapijri ontstond in 1987, toen een Italiaanse fabrikant – gek van ontdekkingsreizen – de ‘Bering Bag’ introduceerde: een unieke lijn reistassen. Deze plunjezak, gemaakt van canvas met een waxlaag, was het eerste product dat de merknaam Napapijri – het Lapse woord voor poolcirkel – kreeg.

In 1990 begon het bedrijf ook met het produceren van kleding en accessoires. De kleding van Napapijri is herkenbaar aan de Noorse vlag en kenmerkt zich door thema’s zoals reizen en ontdekken, die als inspiratiebron voor de verschillende collecties gebruikt worden. Napapijri combineert het beste van deze werelden, met als resultaat een stoere collectie met een heel eigen en onderscheidend gezicht. Leuk detail is het logo, dat door de merknaam in half positieve, half negatieve blokletters wordt weergeven, en daarmee refereert naar de Noord- en Zuidpool.

Nieuw dit seizoen: Fasten you're beans belt

Fasten Your Beans Belt is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van mooie en stoere leren riemen. De riemen zijn mooi, modisch en stoer, maar ook nog praktisch: Ze zijn namelijk persoonlijk op lengte te maken, zodat de riem in jouw favoriete kleur en patroon ook perfect past.

V7 Vanguard jeans, limited edition

Een nieuw hoofdstuk is aangebroken. Dit najaar presenteert Vanguard de Limited edition V7 Anniversary Jeans & Bike. Dit keer een ode aan de Moto Guzzi V7, die precies 50 jaar geleden geïntroduceerd werd door het Italiaanse motormerk.

De jeans heeft bijzonder blauwe features, zoals rivets, buttons en de intens blauwe buiten- en binnenkant van double dyed demin. Deze details zijn terug te vinden in de motor. Uniek is de back patch; deze is blauw, volledig doorgestikt en verwerkt in het zadel van de bike!

Nieuw dit seizoen: Hunterson wallets (by Garzini)

Garzini ontwikkelde samen met Hunterson de ideale portemonnee voor de man. Klein, handgemaakt van de beste kwaliteit leer, slim en uniek door gebruik te maken van het Versaflex systeem. De portemonnee is aan twee kanten te openen en daardoor super effectief. Kom het testen bij ons in de winkel.