NIEUW VANAF VOORJAAR 2022
155

GENTI EN REPLAY

GENTI is een jong en zeer actueel broertje van Gentiluomo. Zeer sportief, stijlvol en comfortabel met Italiaanse allure. Niet voor niets kleedt dit merk de selectie van P.S.V. dus kijk maar vast eens als die spelers de bus in stappen. Vanaf februari te verkrijgen bij ons in DE ZAAK.

REPLAY, het Italiaanse jeanslabel maakt niet alleen hele fijne jeans, maar ook jacks, sweaters en hoody’s etc. Wij denken een prachtige aanvulling op ons merkenpakket.
Bovendien zijn zij kleding sponsor van AJAX.

Dus ben je supporter van P.S.V. of AJAX, wij kleden je in DE ZAAK zoals je voetbal idool. Mooi toch.

Trots dat wij deze merken mogen toevoegen aan ons pakket!

H32 Sneakers Onepiece
2021fw_rob-social-18

H32 Sneakers Onepiece is all it takes! H32 sneakers is een Nederlands merk met een uniek concept voor een luxury sneaker uit één stuk leer zonder naden. De H32 Onepiece sneaker is hét handelskenmerk van H32 sneakers wereldwijd.

De merknaam H32 is eenvoudig verklaarbaar: Melik Alphan – de man achter het sneakermerk – begon op 32 jarige leeftijd met het ontwerpen van sneakers. Age werd een H en de ziedaar werd de merknaam geboren.

De H32 sneakerlijn heeft een hoge draagcomfort vanwege het veerkrachtige voetbed: seamless comfort.

Save the Duck

Save The Duck maakt jassen van hoge kwaliteit. Alle jassen zijn volledig diervrij. Het Italiaanse bedrijf streeft ernaar om te leven in een wereld waar dierenmishandeling niet bestaat en zorgt er dan ook voor dat het gebruik van gebruik van veren, leer, leer of bont niet is toegestaan bij de productie van de jassen.

Al tijdens het ontwerpen van de jassen bestudeerd Save The Duck aandachtig welke materialen en productiemethoden het beste gebruikt kunnen worden, zodat het bedrijf niemand schaadt in het productieproces. Comfortabel, mooi en zowel milieu- als diervriendelijk.

d3243mgigax00146_04
Gentiluomo
rectangle-48

Premium vrijetijdskleding voor een man met een verfijnde smaak, aandacht voor details en die op zoek is naar innovatie. Met de kleding van Gentiluomo straalt u klasse uit. Of u nu een stijlvolle dressy outfit zoekt, of op zoek bent naar iets meer casuals, met de elegante herenmode van Gentiluomo wordt je zeker gezien.

dzv_logo_gentiluomo
P&G bracelets
rob-fw19-social-18

Nieuw in onze winkel, stoere armbanden voor de man. De handgemaakte armbanden van P&G zijn modern en van top kwaliteit. Beschikbaar in vele verschillende ontwerpen en kleuren.

0