Nieuw Fred Mello!
de-zaak-van-rob_facebook_vacature

Kom jij ons team versterken?

De Zaak van Rob is een mannenmode zaak voor jong en oud. De afgelopen 18 jaar hebben wij een uitgebreid klantenbestand opgebouwd in de rijke omgeving van de gemeente Valkenswaard. Wij hebben louter kwaliteitsmerken in huis en willen de klant optimale service bieden. Wij zijn nu op zoek naar een nieuwe collega die onze klanten op een gastvrije manier kan adviseren .

Word jij onze nieuwe collega?

Nieuw Fred Mello!
schermafbeelding-2019-09-23-om-10.05.03

Fred Mello is een avontuurlijk Italiaans lifestyle merk. De kleding is een combinatie van elegantie en vrijetijdskleding. Kwalitatieve stoffen met een fijne pasvorm.

De collectie van Fred Mello is vanaf september te zien in onze winkel.

fred
P&G bracelets
rob-fw19-social-18

Nieuw in onze winkel, stoere armbanden voor de man. De handgemaakte armbanden van P&G zijn modern en van top kwaliteit. Beschikbaar in vele verschillende ontwerpen en kleuren.

Hunterson wallets (by Garzini)
Screen-Shot-2017-07-28-at-11.23.33

Garzini ontwikkelde samen met Hunterson de ideale portemonnee voor de man. Klein, handgemaakt van de beste kwaliteit leer, slim en uniek door gebruik te maken van het Versaflex systeem. De portemonnee is aan twee kanten te openen en daardoor super effectief. Kom het testen bij ons in de winkel.