Save the Duck

Save The Duck maakt jassen van hoge kwaliteit. Alle jassen zijn volledig diervrij. Het Italiaanse bedrijf streeft ernaar om te leven in een wereld waar dierenmishandeling niet bestaat en zorgt er dan ook voor dat het gebruik van gebruik van veren, leer, leer of bont niet is toegestaan bij de productie van de jassen.

Al tijdens het ontwerpen van de jassen bestudeerd Save The Duck aandachtig welke materialen en productiemethoden het beste gebruikt kunnen worden, zodat het bedrijf niemand schaadt in het productieproces. Comfortabel, mooi en zowel milieu- als diervriendelijk.

d3243mgigax00146_04
XV Collectie PME Legend
xv-fw20-social-1600×1600-31

Deze next gen apparel collection XV is een speciale capsulecollectie, ontwikkeld ter ere van de PME Legend Aviator jeans en de Nightflight jeans. De collectie bestaat uit tone down en slim fit items waar clean street en tech centraal staat.

H32 Sneakers Onepiece
de-zaak-van-rob-vierkant-21

H32 Sneakers Onepiece is all it takes! H32 sneakers is een Nederlands merk met een uniek concept voor een luxury sneaker uit één stuk leer zonder naden. De H32 Onepiece sneaker is hét handelskenmerk van H32 sneakers wereldwijd.

De merknaam H32 is eenvoudig verklaarbaar: Melik Alphan – de man achter het sneakermerk – begon op 32 jarige leeftijd met het ontwerpen van sneakers. Age werd een H en de ziedaar werd de merknaam geboren.

De H32 sneakerlijn heeft een hoge draagcomfort vanwege het veerkrachtige voetbed: seamless comfort.

Nieuw Atelier Noterman!
de-zaak-van-rob_fw20-social-2

Eigentijdse ontwerpen met veel respect voor traditie en vakmanschap, dat is Atelier Noterman. Deze collectie biedt een reeks broeken die allemaal één ding gemeen hebben. Ze zijn perfect op maat en stijlvol. Noterman gaat voor perfecte stoffen, een perfecte pasvorm en dito afwerking. Dit alles omdat luxe in de details zit.

noterman-logo
P&G bracelets
rob-fw19-social-18

Nieuw in onze winkel, stoere armbanden voor de man. De handgemaakte armbanden van P&G zijn modern en van top kwaliteit. Beschikbaar in vele verschillende ontwerpen en kleuren.

0