Van Gils shoppen vanuit huis
de-zaak-van-rob_vangils-zondercode-voorweb

Met trots presenteren wij een nieuwe extra service: bestel via de webshop van Van Gils, en steun De Zaak van Rob!

Wilt u advies voor uw aankopen? Dan helpen wij u graag.
Bel Rob op 040-2016090.

Save the Duck

Save The Duck maakt jassen van hoge kwaliteit. Alle jassen zijn volledig diervrij. Het Italiaanse bedrijf streeft ernaar om te leven in een wereld waar dierenmishandeling niet bestaat en zorgt er dan ook voor dat het gebruik van gebruik van veren, leer, leer of bont niet is toegestaan bij de productie van de jassen.

Al tijdens het ontwerpen van de jassen bestudeerd Save The Duck aandachtig welke materialen en productiemethoden het beste gebruikt kunnen worden, zodat het bedrijf niemand schaadt in het productieproces. Comfortabel, mooi en zowel milieu- als diervriendelijk.

d3243mgigax00146_04
H32 Sneakers Onepiece
de-zaak-van-rob-vierkant-21

H32 Sneakers Onepiece is all it takes! H32 sneakers is een Nederlands merk met een uniek concept voor een luxury sneaker uit één stuk leer zonder naden. De H32 Onepiece sneaker is hét handelskenmerk van H32 sneakers wereldwijd.

De merknaam H32 is eenvoudig verklaarbaar: Melik Alphan – de man achter het sneakermerk – begon op 32 jarige leeftijd met het ontwerpen van sneakers. Age werd een H en de ziedaar werd de merknaam geboren.

De H32 sneakerlijn heeft een hoge draagcomfort vanwege het veerkrachtige voetbed: seamless comfort.

P&G bracelets
rob-fw19-social-18

Nieuw in onze winkel, stoere armbanden voor de man. De handgemaakte armbanden van P&G zijn modern en van top kwaliteit. Beschikbaar in vele verschillende ontwerpen en kleuren.

Nieuw Fred Mello!
schermafbeelding-2019-09-23-om-10.05.03

Fred Mello is een avontuurlijk Italiaans lifestyle merk. De kleding is een combinatie van elegantie en vrijetijdskleding. Kwalitatieve stoffen met een fijne pasvorm.

De collectie van Fred Mello is vanaf september te zien in onze winkel.

fred
Hunterson wallets (by Garzini)
Screen-Shot-2017-07-28-at-11.23.33

Garzini ontwikkelde samen met Hunterson de ideale portemonnee voor de man. Klein, handgemaakt van de beste kwaliteit leer, slim en uniek door gebruik te maken van het Versaflex systeem. De portemonnee is aan twee kanten te openen en daardoor super effectief. Kom het testen bij ons in de winkel.