Stijlvolle mode voor de man

Home nieuw

Stijlvolle mode voor de man

In onze zaak slaag je voor een complete outfit, van basic tot bijzonder. Wij hebben een mooie collectie casual en business mode. Binnen ons totaal concept hebben we ook schoenen en accessoires om jouw outfit compleet te maken.

Loop eens binnen. Rob, Marion of Yvonne helpen je op weg. We heten u van harte welkom en ontvangen u graag met onze vertrouwde service.

Home nieuw

Van basic tot bijzonder

We hebben een uitgebreide collectie PME, Vanguard, Lyle & Scott en State of art. Fijne casual merken met goede pasvorm. Mag het wat stijlvoller? Gentiluomo, John Miller en Mason’s zijn trendy topmerken met Italiaanse allure waarmee je super voor de dag kunt komen.

Met de jassen van Save the Duck en Black Sand en de schoenen van Rehab en H32 maak je jouw outfit compleet. Wij zijn altijd op zoek naar trendy mode en accessoires waarmee jij onderscheidend kunt zijn. Natuurlijk streven wij naar de hoogste kwaliteit en service in onze winkel.

Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen onder het genot van een heerlijk kopje versgemalen koffie en ervaar onze gastvrijheid. We helpen je graag op weg met een goed advies.

Onze kwaliteitsmerken:
PME Legend, Vanguard, Lyle & Scott, Gentiluomo, Mason’s, Save the Duck, Black Sand, H32 sneakers, Rehab shoes, Shockly, Pierre Cardin, Meyer, M5, Desoto, John Miller, Digel, Olymp, Carlo Lanza sokken.

Home nieuw

Kom gezellig langs

OOK PRIVATE SHOPPING
Liever private shopping? Ook dat is nog steeds mogelijk. Maak eenvoudig een afspraak via 040-2016090 of stuur een e-mail naar info@dezaakrob.nl

BESTEL ONLINE
Bestel op onze webshop: een groot deel van de collectie staat online. Bestel en je bestelling komt naar je toe! Je kunt dan nog steeds ruilen indien gewenst. Zijn er artikelen die je nog niet kunt vinden op de shop, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je verder.

Natuurlijk kun je rekenen op de service die je van ons gewend bent, dus ook aanpassingen aan de kleding wordt zoals altijd door ons geregeld.

0