mac

Echte mannen kunnen niet zonder stoere, stevige jeans en broeken. De broek is de basis van iedere outfit van de man. Dat dit kledingstuk er fantastisch uit moet zien is dan ook overduidelijk. Uiteraard shop je dan het liefst bij een label dat er echt verstand van heeft. Dat label is Mac heren.

Dit van oorsprong Duitse kledingmerk heeft al ruim veertig jaar ervaring met het ontwerpen van eigenzinnige, stoere en stijlvolle broeken en jeans. De kleurrijke collectie bevat veel verschillende modellen zodat er voor iedere man een passend exemplaar te vinden is. Met de kleding van Mac heren creëer je eenvoudig een modieuz e, hippe look die perfect bij jou past.

Mac heren biedt mannen een prima prijs-kwaliteitverhouding. Voor haar ontwerpen gebruikt dit label stoere, stevige stoffen om de goede kwaliteit te waarborgen. Daarbij komt ook nog eens dat het merk veel waarde hecht aan een milieuvriendelijk productieproces en dat het zorgt voor goede werkomstandigheden voor al haar werknemers. De kleding van Mac heren is dus op alle fronten verantwoord te noemen.

Bekijk ook onze andere merken:

0
Tijdelijk geen verzendingen
In verband met onze vakantie verzenden wij geen pakketten tussen 24 februari en 5 maart 2024. Bestellingen zullen pas na 5 maart in behandeling worden genomen.
Geen Koopavond 1 maart
Vrijdagavond 1 maart geen koopavond. We sluiten om 18.00 uur. Onze zaak verder volgens normale openingstijden geopend. Bedankt voor jullie begrip. Team De zaak van Rob
Ma. 26 en di. 27 feb. gesloten
Wegens vakantie gesloten op maandag 26 en dinsdag 27 februari.