pme

PME Legend herenkleding
Achter Pme Legend herenkleding zit een hele gedachte, een ander leven. Het Amerikaanse merk baseert haar ontwerpen op piloten, maar dan hoe ze vroeger opereerden. Toen ze zelf nog alles moesten doen. Van zelf vliegen tot de motoren schoonmaken. En daar hoorde natuurlijk aparte kleding bij.

Het vliegen gebeurde in nette pakken en het onderhoud bijvoorbeeld in comfortabele casual T-shirts en jeans. De hele filosofie erachter is dat je als man voorbereid moet zijn op allerlei soorten situaties en je garderobe ook. Het ene item is strak, terwijl het andere een ruige look heeft.

Veel prints, opdrukken en kleuren sieren de nieuwe Pme Leg ende herenkleding. Het gaat om opvallen op een goede manier en dat begint doorgaans met kleding. Ga voor een stoer denim overhemd en combineer met een gemeleerd T-shirt en een chino of een net overhemd op casual jeans. Iedere combinatie is haast goed.

Pme Legend herenkleding is kwalitatief heel sterk, want ook dat is gebaseerd op het vroege piloot schap, toen alles langer mee moest. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, net als jouw liefde voor je favoriete items die je jarenlang bij je wilt houden. Geef je garderobe een boost of ga eens voor iets anders.

Bekijk ook onze andere merken:

0