pme

PME Legend herenkleding
Achter Pme Legend herenkleding zit een hele gedachte, een ander leven. Het Amerikaanse merk baseert haar ontwerpen op piloten, maar dan hoe ze vroeger opereerden. Toen ze zelf nog alles moesten doen. Van zelf vliegen tot de motoren schoonmaken. En daar hoorde natuurlijk aparte kleding bij.

Het vliegen gebeurde in nette pakken en het onderhoud bijvoorbeeld in comfortabele casual T-shirts en jeans. De hele filosofie erachter is dat je als man voorbereid moet zijn op allerlei soorten situaties en je garderobe ook. Het ene item is strak, terwijl het andere een ruige look heeft.

Veel prints, opdrukken en kleuren sieren de nieuwe Pme Leg ende herenkleding. Het gaat om opvallen op een goede manier en dat begint doorgaans met kleding. Ga voor een stoer denim overhemd en combineer met een gemeleerd T-shirt en een chino of een net overhemd op casual jeans. Iedere combinatie is haast goed.

Pme Legend herenkleding is kwalitatief heel sterk, want ook dat is gebaseerd op het vroege piloot schap, toen alles langer mee moest. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, net als jouw liefde voor je favoriete items die je jarenlang bij je wilt houden. Geef je garderobe een boost of ga eens voor iets anders.

Bekijk ook onze andere merken:

0
Tijdelijk geen verzendingen
In verband met onze vakantie verzenden wij geen pakketten tussen 24 februari en 5 maart 2024. Bestellingen zullen pas na 5 maart in behandeling worden genomen.
Geen Koopavond 1 maart
Vrijdagavond 1 maart geen koopavond. We sluiten om 18.00 uur. Onze zaak verder volgens normale openingstijden geopend. Bedankt voor jullie begrip. Team De zaak van Rob
Ma. 26 en di. 27 feb. gesloten
Wegens vakantie gesloten op maandag 26 en dinsdag 27 februari.